Novice

< nazaj

Članstvo v Sindikatu športnikov Slovenije (SŠS) in ustanovna skupščina SŠS

Datum: 23.9.2004

V kratkem času bo organizirana ustanovna skupščina Sindikata športnikov Slovenije, pričakujemo pa tudi vključitev v Zvezo svobodnih sindikatov Slovenije. Član Sindikata športnikov Slovenije je lahko vsak športnik, ki je registriran pri športni zvezi v Sloveniji ali slovenski športnik, ki je registriran pri športni zvezi tuje države. Člani SPINS bodo avtomatično postali tudi člani novega krovnega sindikata športnikov. Podpis pristopne izjave športnika v ničemer ne obvezuje, izraža le podporo delovanju sindikata in mu daje potrebno reprezentativnost pri zastopanju interesov športnikov nasproti državnim organom in športnim organizacijam. Pravico do vseh ostalih ugodnosti članstva pa bo športnik deležen po plačilu članarine, ki bo določena naknadno. Izpolnjeno izjavo pošljite po pošti na naslov, ki se nahaja na pristopni izjavi.

 

Ostale novice

Sorodne novice

 • XIII. skupščina SPINS
  18.11.2020

  XIII. skupščina SPINS

  V skladu s statutom SPINS je bila v ponedeljek 16. 11. 2020 sklicana 13. redna skupščina sindikata, ki pa je bila tokrat volilna. Poleg novih članov in članic upravnega odbora je bil za naslednje mandatno obdobje izvoljen tudi predsednik sindikata.

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • Izredna skupščina Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro
  20.6.2019

  Izredna skupščina Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro

  Na izredni generalni skupščini organizacije FIFPro je prisotnih 65 držav, predstavnikov nogometnih sindikatov, članov omenjene organizacije. Povod za sklic izredne skupščine so aktualne interne vsebine, o katerih mora odločati skupščina organizac

Sponzorji