Novice

< nazaj

Približuje se začetek priprav za nogometaše brez pogodb

Datum: 6.6.2014
Odštevamo dneve do začetka skoraj dvomesečnih priprav za nogometaše brez pogodb, ki se zdaj že tradicionalno izvajajo v okviru aktivnosti Sindikata profesionalnih igralcev nogometa (SPINS).
 
Kot smo že objavili se bodo treningi, ki jih bo tudi letos vodil dobitnik nagrade za najboljšega nogometaša SPINS XI 2006 Ermin Raković, začeli v ponedeljek 16. 6. 2014 ob 11:00 uri na igrišču ND Slovan na Kodeljevem v Ljubljani.
 
Priprave bodo obsegale 25 treningov in najmanj 6 prijateljskih tekem, predvsem s kvalitetnimi prvoligaškimi ekipami iz Ukrajine, Hrvaške in Avstrije.
 
Ekipa SPINS se bo od 4. 7. do 6. 7. 2014 udeležila tudi mednarodnega turnirja FIFPRo Tournament Central Europe 2014, organiziranega pod okriljem svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro. Turnir bo potekal v Avstriji (Lindabrunn), na njem pa bo sodelovalo šest ekip nogometnih sindikatov, in sicer iz Hrvaške, Srbije, Bolgarije, Grčije, Češke in Slovenije.
 
Sistem izvedbe tridnevnega turnirja bo tokrat malce drugačen. Vsaka od ekip bo namreč po predhodnem žrebu odigrala dve tekmi (2 x 30 minut) z ekipami nogometnih sindikatov in eno tekmo (2x45 minut) z izbrano profesionalno (prvoligaško) ekipo iz Romunije, Slovaške, Madžarske, Avstrije ali Češke.
 
Z zbiranjem prijav za udeležbo na treningih za nogometaše brez pogodb smo že začeli, zato prosimo vse tiste nogometaše, ki bi se želeli udeležiti priprav, naj svojo prijavo v čim krajšem času pošljejo na e-naslov: ermin.rakovic@spins.si ali pokličejo 051 393 333.
 
 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji