Novice

< nazaj

Uspešna pogajanja z NZS - PROTEST odložen

Datum: 11.3.2008

Napovedan protest vseh slovenskih nogometašev, članov SPINS, po sklepu zadnje skupščine, je odložen. Vodstvo NZS je namreč po nekajkratnih srečanjih s predstavniki sindikata, danes poslalo dopis, s katerim nas je obvestilo, da bo v vsakem primeru odpravilo nadomestila za amaterje starejše od 23 let. Doslej je bila ta meja postavljena na visokih 32 let starosti.

Še vedno pa ostaja odprto vprašanje nadomestil za igralce med 18. in 23. letom starosti, ki ga bomo poskušali uskladiti v naslednjem mesecu. Sindikat SPINS je popustil pri zahtevi za odpravo nadomestil za mlajše kategorije nogometašev, za kar bo in odgovarja NZS, ki na svojih plečih nosi skrb za razvoj in napredek slovenskega nogometa.

Vsebina dopisa:
"V zvezi z vašo pobudo oz. predlogom, da se odpravijo nadomestila ob prestopih amaterjev, vas obveščamo, da je problematiko na zadnji svoji seji obravnaval kolegij predsednika.
Mnenje članov kolegija v razpravi je bilo, da se odpravijo nadomestila za prestop amaterjev nad 23 letom starosti. O predlogu bo odločal IO NZS na eni od prihodnjih sej, s tem, da je trenutna prioriteta pri spremembi pravilnikov namenjena spremembam novega Statuta NZS."

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji