Novice

< nazaj

Dejan Djermanović bo tudi v prihajajoči sezoni igral na Poljskem

Datum: 13.7.2017
Dejan Djermanović, devetindvajsetletni nogometaš iz Ljubljane, ki se je letos udeležil priprav za nogometaše brez pogodb, ki so potekale v NNC Brdo in mednarodnega FIFPro turnirja v Zagrebu, je novega delodajalca zopet našel na Poljskem. Tokrat bo zaigral za tamkajšnjega drugoligaša FKS Stal Mielec, s katerim je podpisal enoletno pogodbo. Naj le omenimo, da je v spomladanskem delu pretekle sezone nastopal za Miedz Legnico.

"Rad bi se zahvalil sindikatu SPINS, ki mi je omogočil priprave na vrhunski ravni. Vsekakor so mi treningi in prijateljske tekmi koristile, saj sem tako veliko lažje našel novega delodajalca. Sodelovanje na pripravah, ki jih organizira SPINS tako priporočam res vsakemu nogometašu, ki je brez pogodbe" je v pozitivnem duhu ob podpisu pogodbe dejal Djermanović.

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji