Novice

< nazaj

Predstavljamo vam: ”Skrivno ravnovesje prvakov”

Datum: 5.2.2021
Predstavljamo vam novo strokovno publikacijo z naslovom “Skrivno ravnovesje prvakov”, ki  se na več kot 500 straneh in v osmih poglavjih sooča z izzivi zdravstvene stroke, predstavlja razmišljanja, izkušnje in refleksije 32 vrhunskih športnikov, kot so Petr Cech, Mo Farah, Kiki Bertens, Geremi Njitap Fotso, Arjen Robben, Lydia Williams, Chris Hoy, Sarah Gregorius in Chris Froome. Predgovor je napisal bivši zvezdnik svetovnega nogometa, Marco van Basten. Knjiga športnikom ponuja temeljite informacije, vpoglede, nasvete in trike za pripravo, razmislek in ozaveščanje o pomembnih zdravstvenih izzivih med poklicno kariero in po njej.
 
BREZPLAČNE KNJIGE ZA ČLANE SPINS
 
Z veseljem vam ponujamo priložnost, da si naročite svoj, brezplačen, izvod tiskane knjige. V tej fazi (prva izdaja knjige) je za nogometašice in nogometaše, ki jim angleški jezik ne predstavlja težav, na voljo le omejena količina tiskanih knjig.
 
Knjigo lahko z registracijo in uporabo enkratne kode »FIFPRO2021«, naročite na TEJ povezavi. Obdobje registracije/naročanja je odprto do 5. marca 2021.

Tukaj si lahko ogledate predstavitev knjige in preberete nekaj več o njeni vsebini.


 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji