Novice

< nazaj

Nogometna Gala SPINS XI 2017

Datum: 19.5.2017
Prireditev Nogometna Gala SPINS XI 2017, kjer bodo nagrade prejeli najboljši nogometaši sezone 2016/2017 v Sloveniji, bo v torek 23. 5. 2017 ob 19.00 uri, v Vrtni dvorani Grand hotela Union v Ljubljani.
 
Veseli nas, da bomo v naši sredini pozdravili tudi predsednika Nogometne zveze Slovenije, gospoda Radenka Mijatovića.
 
Hkrati vabimo vse člane SPINS (nogometašice, nogometaše in trenerje) na deseto skupščino Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije - SPINS, ki bo prav tako v torek 23. 5. 2017, z začetkom ob 17.30 uri, v stavbi Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS), Dalmatinova ulica 4, 1000 Ljubljana (6. nadstropje / sejna soba) (v stavbi sedeža SPINS). 

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji