Novice

< nazaj

SPINS z novo predstavitveno zloženko

Datum: 17.7.2017
Sindikat SPINS je z namenom nazornejše predstavitve lastnih dejavnosti in ugodnosti, ki jih članstvo prinaša, pripravil slikovito zloženko, ki bo služila kot pomoč predvsem mladim nogometašicam in nogometašem.
 

(Nekaj vsebine novonastale zloženke)

Že naslov ”Spoznaj sindikat SPINS, Tvoj sindikat!”, nam pove, da bodo nogometašice in nogometaši lahko v zloženki našli vse osnovne informacije povezane z delovanjem sindikata, predstavljene ugodnosti članstva, napotke in nasvete povezane s podpisom pogodbe, načina športnega življenja, prehranjevanja, zdravstvene oskrbe, groženj, ki športnikom med kariero grozijo v tej nogometni panogi in smernic, pri odnosih z javnostmi.
 
Zloženko bo prejel vsak nogometaš ob obisku predstavnikov sindikata SPINS, ki se bodo začeli izvajati v zaključku meseca avgusta.

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji