Novice

< nazaj

Pričele so se priprave na izvedbo gale SPINS XI 2008

Datum: 29.11.2007

V letošnji tekmovalni sezoni se je vodstvo sindikata odločilo, da gala prireditev SPINS XI 2008 po vzoru angleškega sindikata PFA izvede v mesecu maju 2008, dva tedna pred koncem tekmovanja v prvi SNL. Spremembi termina prireditve je botrovalo več razlogov, izmed katerih pa je najpomembnejši gotovo ta, da ima izbor najboljše enajsterice nogometašev največji vpliv na tržno ceno nogometaša ravno tik pred zaključkom tekmovalne sezone, ko sicer večini nogometašev potečejo pogodbe s klubi. Ker se bo prireditev izvedla med tekmovalno sezono, bo na dogodku tudi lažje zagotoviti prisotnost vseh nominiranih nogometašev in klubskih predstavnikov.
Opravljeno je bilo že več pogovorov glede izbora kraja prireditve, ki bo moral izpolnjevati optimalne pogoje za kvalitetno izvedbo dogodka ter dobro počutje gostov, hkrati pa zadostiti vsem zahtevam načrtovanega neposrednega televizijskega prenosa, ki bo predvidoma na nacionalni televiziji.
Že vnaprej obljubljamo, da bo dogodek nepozabno doživetje s številnimi znanimi obrazi iz sveta športa, medijev, politike in gospodarstva. Med drugimi je na kongresu FIFPro v Barceloni svojo prisotnost na dogodku že potrdil znani bolgarski nogometaš in nekdanji zvezdnik Barcelone Hristo Stojčkov, nadejamo pa se lahko tudi drugim nogometnim zvezdnikom svetovnega formata.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji