Novice

< nazaj

Srbski nogometaši so dobili svoj sindikat

Datum: 11.3.2009

V prisotnosti številnih znanih nogometašev kot so Goran Bunjevčević, Miodrag Pantelić, Boban Dimitrović, Nenad Đorđevič ter legende jugoslovanskega nogometa Stanislava Karasija, ki je postal tudi častni predsednik sindikata, je Hotel M v Beogradu je gostil ustanovno skupščino sindikata srbskih nogometašev SINPRO.

Za predsednika je bil izbran Mirko Poledica, za podpredsednika pa igralec Partizana Albert Nadj. Skupščina je potrdila tudi statut sindikata ter sprejela cilje in naloge, ki jih želi izpolniti v prihodnjem letu.

Posebnemu povabilu se je odzvalo kar nekaj gostov, med njimi tudi Tony Higgins, ki je kot predstavnik Škotske in FIFPro-ja na zasedanju predstavil delovanje in organiziranost FIFPro, ter predsednik SPINS in član izvršnega odbora FIFPro Dejan Stefanović, ki je izpostavil nekaj najpomembnejših dosežkov FIFPro članic ter predstavil prizadevanja sindikata v Sloveniji.

Na žalost se zasedanja povabilu navkljub niso udeležili niti predstavniki pristojnega ministrstva, niti srbske nogometne zveze. Vsekakor naše srbske prijatelje čaka še trnova pot, zato bodo bodo vseskozi deležni neomajne podpore sindikata SPINS in FIFPro.

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji