Novice

< nazaj

Ekipa SPINS proti NK Primorju

Datum: 4.7.2007

Skoraj natanko sredi priprav na turnir na Portugalskem je ekipa SPINS izgubila proti močni zasedbi Primorja s tremi goli razlike. Za ekipo SPINS sta prvič nastopila Milan Rakič, nekdanji igralec Maribora, ter Dušan Bogdanović, ki je prejšnjo sezono nastopal za Nafto.

Projekt priprav za nezaposlene pa tudi letos že kaže sadove, saj je že kar nekaj udeležencev s priprav SPINS našlo nove delodajalce, izpostavili bi predvsem radi našega dolgoletnaga člana Ljubišo Štrbca, ki je podpisal dveletno pogodbo z AUE, klubom druge nemške lige.

Selekcija SPINS : Primorje 2:5 (1:2)
Cimerotič; Bunderla 2, Škerjanc, Krstič, Tahirović

SPINS
Foto: SPORTAL

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji