Novice

< nazaj

Treningi in tekme ekipe SPINS 07 letos za Bežigradom

Datum: 18.6.2007

Danes ob 18.00 uri se bodo na stadionu za Bežigradom začele priprave ekipe SPINS 2007, ki bodo predvidoma potekale do konca julija.

Po Safetu Hadžiču in Suadu Beširoviču bo tokrat trener in selektor ekipe reprezentančni trener in sodelavec SPINS Nihad Pejkovič, ki je že za vnaprej pripravil kakovosten program treningov, kjer bo poudarek predvsem na tehniki in taktiki z žogo. Pohvalimo se lahko, da smo zagotovili, da bodo vsi treningi in tekme potekali na glavnem igrišču za Bežigradom in sicer previdoma v popoldanskem času ob 18.00 uri.

Projekt nezaposlenih poteka v celoti v organizaciji sindikata SPINS, ki zagotavlja tudi vsa finančna sredstva v višini 30.000 evrov. Našim prošnjam navkljub, nismo deležni nobene finančne pomoči, niti s strani Nogometne zveze Slovenije in Olimpijskega komiteja Slovenije na eni strani, niti s strani kateregakoli ministrstva oziroma Vlade Republike Slovenije na drugi strani. Aktivno politiko zaposlovanja na športnem področju v Sloveniji za svoje člane izvaja sindikat SPINS sam, brez državnih subjektov, ki bi morali v prvi vrsti poskrbeti za ustrezne programe.

Dogovorjene so že tekme z ekipami Drave, Nove Gorice, Livarja in Celja, upamo pa, da bomo do turnirja lahko odigrali vsaj osem tekem, predvsem s slovenskimi prvoligaškimi ekipami. Prva tekma bo že v nedeljo proti ekipi NK Drava Ptuj. Verjamemo, da bomo tudi letos tako uspešni, kot smo bili lani, saj je ekipa SPINS izgubila le eno tekmo, z rezultatom 4 proti 2 pa smo premagali celo aktualne slovenske prvake NK Domžale. Po koncu lanskih priprav si je večina udeležencev našla nove nogometne sredine v prvi ligi, Pavlovič in Ošlaj v Nafti, Rakovič v Domžalah, Tiganj v Dravi, Mitrakovič v Beli Krajini, Andjelkovič in Štrbac v Interblocku, če jih naštejemo le nekaj.

Vsi ste seveda vabljeni, da na tekme pridete vzpodbujati naše člane, da bi si z dobrimi igrami zopet našli delodajalce.

SPINS

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji