Novice

< nazaj

Tretja pripravljalna tekma ekipe SPINS

Datum: 30.6.2007

V soboto so se nogometaši Kopra odpravili v Ljubljano, kjer so se v prijateljskem obračunu pomerili s selekcijo Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) in tesno zmagali.

Na bežigrajskem štadionu so se pomerili s selekcijo Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS), za katero so zaigrali nekateri znani nogometaši, ki so takorekoč še brez delodajalcev, kot so Zore, Hanžič, Valenčič, Karapetrovič, Puc, Cimerotič, Drobne in Kline.

Obalni prvoligaš je slednje premagal s 4:3. Pri izbrancih Vlada Badžima so bili strelsko učinkoviti Nigerijec Sunday Chibuike Ibeji, najboljši strelec druge lige v minuli sezoni Dalibor Volaš, Slovak Augustin Paulik in Brazilec Flavio, ki se nahaja na preizkušnji pri "rumeno-modrih". (SPORTAL)

Selekcija SPINS : Koper 3:4 (1:3)
Puc, Zupančič, Poplatnik; Ibeji, Volaš, Paulik, Flavio

SPINS

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji