Novice

< nazaj

Za uvod poraz in zmaga ekipe SPINS

Datum: 29.6.2007

Na prvi pripravljalni tekmi je morala ekipa SPINS priznati premoč ekipi Drave Ptuj, ki je slavila zmago s 4:0.

Če je bil začetek slab, pa so varovanci trenerja Nihada Pejkoviča proti ekipi novopečenega prvoligaša Livarja iz ivančne Gorice prikazali mnogo boljšo igro in zmagali s 3:1. Med strelce sta se vpisala tudi nekdanja nogometaša Olimpije Iztok Puc in Sebastjan Cimerotič, za ekipo SPINS pa so igrali še vratarja Milič in Kristjan Cimerotič ter Škof, Hanžič, Zore, Kline, Marič, Velenčič, Karapetrovič, Karič, Puc, Jašari, Poplatnik, Zupančič, Kujovič in Marinšek.

Selekcija SPINS, ki trenira vsak dan ob 18. uri na štadionu Bežigrad, bo nadaljevala z nastopi v soboto, ko se bo na ''osrednjem'' nogometnem objektu v slovenski prestolnici pomerila s Koprom. Začetek dvoboja, na katerem bo nastopil tudi nekdanji ''kanarček'' Oskar Drobne, ki se bo v kratkem pridružil vadbi selekcije SPINS, bo ob 18. uri.

SPINS

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji