Novice

< nazaj

Začelo se je glasovanje za najboljše nogometaše leta 2006

Datum: 3.11.2006

Sočasno z izborom FIFPro se je v Sloveniji že pričelo glasovanje za najboljšo slovensko enajsterico in najboljšega nogometaša v letu 2006. ''Poprej smo izbirali igralca sezone, zdaj pa bomo dodelili naslov igralcu leta. Glasovanje smo že opravili v osmih klubih, ki tekmujejo v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Zmagovalec bo objavljen šele na zaključni prireditvi. Nominiranci bodo postopoma razkriti v mesecu novembru, nagrade pa bodo podeljene na gala prireditvi 2. decembra v Hotelu Mons, ki jo bo prenašala nacionalna televizija,'' je povedal idejni vodja projekta - predsednik sindikata SPINS Dejan Stefanović. Na dogodku bo sodelovalo 26 nogometašev (trije za vratarja, osem za štiri branilce, šest za tri zvezne igralce, šest za tri napadalce ter trije za najboljšega igralca 2. SNL) - nominirancev za nagrade SPINS XI, izmed katerih bo izbrana najboljša enajsterica 1. SNL, najboljši igralec 2. SNL ter najboljši nogometaš v Sloveniji v letu 2006. Povabljeni so tudi predstavniki Nogometne zveze Slovenije (NZS), Združenja prvoligaških klubov Slovenije, Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS), legende slovenskega nogometa in številni predstavniki iz sveta gospodarstva, pa tudi lokalnih skupnosti, ki kanijo vlagati v prihodnost nogometa.

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji