Novice

< nazaj

SPINS XI: ZAČETEK GLASOVANJA V MESECU FEBRUARJU

Datum: 10.3.2022
S spletnim glasovanjem javnosti (navijačev), se je danes na spletni strani SPINS XI začel izbor za najboljšo enajsterico nogometašev 1. SNL (SPINS XI), za najboljšega nogometaša 1. SNL in najboljšega trenerja 1. SNL v mesecu februarju Prve lige Telemach.
 
Izbor najboljših v mesecu februarju bo tokrat potekal do 18. 3. 2022, do 12.00 ure.
 
Preko aplikacije SPINS XI posameznik izbira nogometaše in trenerje, ki so po njegovem mnenju v glasovalnem obdobju, na igrišču in ob njem, pokazali največ. Aplikacija po novem omogoča primerjavo med nogometaši, ob upoštevanju 42 različnih statističnih kazalcev iz baze podjetja InStat, ki jo za analize sposobnosti igralcev in igralnih sistemov uporablja velika večina nogometnih strokovnjakov v Sloveniji in tujini.

S klikom na grafiko lahko oddate svoj glas!


 
V obdobju glasovanja lahko posameznik na SPINS XI svoj glas odda vsak dan, ostale skupine glasovalcev pa le enkrat preko posebne povezave, ki jo prejmejo po elektronski pošti oziroma v obliki sms sporočila.
 
Glasovanje za najboljšo enajsterico je možno v času glasovanja neposredno spremljati in sicer po posameznih skupinah glasovalcev, ki oddajo svoj glas. Vsi glasovi vseh skupin glasovalcev se prištejejo in razglasijo ob koncu vsakokratnega glasovanja.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji