Novice

< nazaj

SPINS XI: OBJAVLJAMO NAJBOLJŠO ENAJSTERICO MESECA FEBRUARJA V SEZONI 2021/2022

Datum: 21.3.2022
V preteklih dneh so nogometaši 1. SNL člani SPINS, trenerji, novinarji in navijači preko prenovljene spletne aplikacije SPINS XI izbirali nogometaše ter trenerja, ki so po njihovem mnenju na igrišču in ob njem, pokazali največ.
 
Tokrat objavljamo le najboljšo enajsterico meseca februarja v Prvi ligi Telemach, rezultati za najboljšega nogometaša in trenerja pa se bodo prenesli v zaključno glasovanje celotne sezone, ki se bo izvedlo v mesecu maju, zadnjem mesecu tekmovalne sezone 2021/2022.
 
Leta 2004 so člani sindikata SPINS prvič izbirali najboljšega nogometaša v Sloveniji, naslednje leto pa so po vzoru svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO izbirali tudi najboljšo enajsterico sezone, kar se je ohranilo vse do danes. Pri vseh dosedanjih izborih sindikata SPINS največjo težo predstavlja glas nogometašev, ki sposobnosti svojih kolegov vsak krog tekmovanja preverjajo neposredno na igriščih, kar pa velja tudi za trenerje. 
  
Glasovanje se bo z izborom najboljših posameznikov v mesecu marcu nadaljevalo v naslednjem tednu. O točnem terminu začetka glasovanja vas bomo predčasno obvestili.
 
NAJBOLJŠIH ENAJST NOGOMETAŠEV MESECA FEBRUARJA, V SEZONI 2021/2022 JE:
 
VRATAR
 
Jan Koprivec NK Tabor Sežana

OBRAMBNI IGRALCI
 
Gregor Sikošek NK Maribor
Jan Gorenc NŠ Mura
Enes Alić NK Domžale
Matija Kavčič NK Bravo

ZVEZNI IGRALCI
 
Maks Barišić FC Koper
Kaheem Parris FC Koper 
Tomi Horvat NŠ Mura

NAPADALCI
 
Mustafa Nukić NK Olimpija Ljubljana
Dino Stančić NK Tabor Sežana
Ognjen Mudrinski NK Maribor

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji