Novice

< nazaj

SPINS pozdravlja izvolitev Bojana Prašnikarja za novega predsednika ZNTS

Datum: 22.3.2022
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je včeraj potekala redna letna skupščina Zveze nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS), ki je bila hkrati tudi volilna. V obširnem dnevnem redu skupščine so delegati obravnavali interne vsebine in sprejeli vse predlagane spremembe dveh najbolj pomembnih aktov, Statuta ter Pravilnika za podeljevanje licenc in strokovnih seminarjev.

Izvedene so bile tudi nadomestne volitve za predsednika, podpredsednike, člane Nadzornega odbora in disciplinskega sodnika ZNTS. Novi predsednik trenerske organizacije je postal Bojan Prašnikar (DNT Celje), ki je na čelu trenerske organizacije nasledil Igorja Boleta. Za podpredsednike so bili izvoljeni Dušan Razboršek (DNTOZ Ljubljana), Damir Rob (ODNT Lendava), Marko Trebec (DNTG Kranj) in Boštjan Kamenšek (ZNT Maribor). Novi člani Nadzornega odbora so postali Jani Žilnik (DNT Celje), Danijel Širec (ZNT Maribor) in Martin Potočnik (DNT Ptuj), novi disciplinski sodnik ZNTS pa je postal Bojan Ivanovič.

Na skupščini je bil prisoten tudi predstavnik sindikata SPINS, ki je čestital novemu predsedniku ob izvolitvi in zaželel uspešno predvsem pa učinkovito reševanje izzivov, ki ga čakajo.

Sindikat SPINS pozdravlja izvolitev Bojana Prašnikarja za predsednika, saj je kot član upravnega odbora SPINS v zadnjih dveh letih z aktivnim sodelovanjem nakazal, da je na področjih dejavnosti in statusa trenerjev potrebno opraviti nekaj korenitih sprememb, ki jih bo moč doseči le s tesnim sodelovanjem vseh deležnikov na področju nogometa.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji